miercuri, 6 februarie 2013

Alacachofa Original Formula


Proprietatile plantei Alcachofa sunt foarte cunoscute inca din antichitate de grecii si romani care o foloseau pentru usurarea digestiei, dupa mese bogate.

Au aparut foarte multe produse, avand ca baza  aceasta planta, datorita proprietatilor sale. Consumul Alcachofa Original Formula , are ca efect reducerea poftei de mancare, combaterea celulitei si eliminarea excesului de lichide. 

Alcachofa Original Formula, este un produs pe baza de anghinare care ne ajuta sa profitam de toate proprietatile plantei, gasindu-se sub forma unor sticlute. Consumul acestora se face in fiecare dimineata , o jumatate de sticluta cu sau fara apa. 

Continutul Alcachofa Original Formula ,se bazeaza pe anghinare,dar contine minerale si vitaminele necesare organismului( mangan, fosfor, polifenoli, flavone, cinarina, vitamina A,B si C) 

Aceste substante vor ajuta organismul pe timpul slabiri, se recomanda si suplimentarea consumului de fructe si legume crude, fiind bune in vitamine si minerale. Insa trebuie sa ne asiguram ca produsul nu contine aditivi si conservanti si este 100% natural.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "