joi, 14 februarie 2013

Dieta Atkins


Dieta Atkins este o dieta bazata pe reducerea aportului de glucide , acesta este o dieta de durata ,include toate tipurile de alimente si este palcuta si sanatoasa . Dieta Atkins presupune insa 4 faze importante care trebuie sa le urmati.

Prima faza este inducerea care tine doua saptamani, carbohidrati trebuie redusi la 20 de grame pe zi , acesta ducand la o pierdere in greutate semnificativa . Alimentele care sunt permise in acesta faza sunt: oua, carne ( porc, miel, curcan, pui) peste ( sardine, hering, somn, ton) si se bea doar apa plata cel putin 2 litri pe zi cafea decofeinizata sau ceai.


A doua faza, pierderea in greutate -  aceasta urmareste cresterea cantitati de carbohidrati cate 5 grame pe saptamana , acesti carbohidrati  se acumuleaza din legume si fructe consumate in stare proaspata.
Faza trei din dieta Atkins este pre-mentinerea –cantiatea de carbohidrati va creste incet , kilogramele trebuie date jos intr-un timp mai lung, pentru a obisnui corpul ca acesta este un regim stabil care il ve-ti tine toata viata
.

A trei faza a dietei Atkins este pre-mentinerea –carbohidrati vor creste incet , ultimele kilograme trebuie date jos intr-un timp mai lung pentru ca corpul sa se obisnuiasca pentru ca va fii un regim pe care il ve-ti tine tot restul vieti.

Faza a patra mentinerea – dupa ce dati jos kg in plus va trebuie sa va mentineti silueta si acest lucru se face prin urmarirea permanenta a cantittai de carbohidrati consumate. Daca luati inapoi in greutate Dieta Atkins va recomanda sa reduceti din nou gramajul de carbohidrati.

Alimentele permise in aceasta dieta Atkins sunt:pestele, carnea ouale, branzeturile, legumele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "