duminică, 10 februarie 2013

Prospectul ColonHelp


Prospectul ColonHelp va recomanda o cura, intre 1-3 luni si asigura pierderea in greutate  in mod natural dar si curatirea intestinala de care toti avem atata nevoie.

Acesta ajuta si la acnee, psorazis, dureri premenstruale, tulburari de circulatie,afectiuni hepatice, alergi, astm eczeme, dureri articulare dar ajuta si la frumusetea tenului devenind mai curat, ochii mai limpezi, par mai stralucitor si abdomenul mai plat .

Prospectul ColonHelp recomanda o doza uzulala de:
-1-3 linguri pe z i(8-24g/zi) pentru adulti
-1 lingurita pe zi pentru tineri intre 12-18 ani.
Doza maxima recomandata de prospectul ColonHelp este de 4 lingurite pe zi (32g). Dupa fiecare administrare trebuie sa consumati obligatoriu un pahar sau doua cu apa, pulberea trebuie amestecata cu iaurt  sau cu lichide pentru nu va ineca.

Actiunea acestui produs ColonHelp ajuta si la mentinerea glicemiei, stimuleaza imunitatea, previne cancerul de colon, scade colesterolul, reduce aciditatea gastrica si mentine pielea tanara si frumoasa.
Compozitie ColonHelp: seminte de in ( stimuleaza digestia si dreneaza reziduurile din colon), patrunjel (previne retentiile  de apa din tesuturi), coriandru ( combate balonarile), argila ( eliminarea toxinelor), oregano ( antiseptic si antibacterian).

Important pentru copii sub 12 ani,femeile gravide si cele care alapteaza se cere sfatul medicului inainte de a le consuma. Se pastreaza in locuri ferite de lumina  la o temperatura maxima de 20 de grade sau in frigider.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "