miercuri, 6 februarie 2013

Reteta de slabit cu citrice


Reteta de slabit cu citrice se poate face in orice anotimp, citricele avand un continut foarte ridicat de vitamine, in special vitamina C,  care are un rol antioxidant foarte important la eliminarea grasimi acumulate. La terminarea acestei retete de slabit cu citrice  puteti consuma in continuare intre mese ca gustari in orice cantitate efectele fiind benefice.

Aceasta reteta de slabit cu citrice impune urmatori pasi.

In prima zi a dietei, la micul dejun un fresh de portocale si un mar, la pranz 200 g de piept de pui cu sos de portocale, iar la cina 200 g salata de fenicul si portocale.

In ziua a doua la micul dejun, o limonada indulcita cu miere, pranzul cu 200 g fire de dorada la cuptor cu felii de lamaie, cina 230 g de salata mixta din salata verde,ceapa, morcovi, rosii si suc de lamaie.

Iar a treia zi, la micul dejun un baton de cereale,pranzul 180 g de orez cu biban de mare si grapefruit, iar la cina 200 g de salata de grapefruit si avocado.

Reteta de slabit cu citrice este o reteta de scurta durata si este de recomandat sa repectati acesta trei zile de dieta pentru rezultate imediate.Citeste mai mult...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "