luni, 18 martie 2013

Cum sa iti mentii greutatea


Cum sa iti mentii greutatea este intrebarea multor persoane care au urmat o dieta dar vor sa isi pastreze silueta. Aici avem 10 pasi esentiali pe care trebuie sa-i urmati cu strictete.
1 . Micul dejun este obligatoriu, o felie de paine si un fruct. Nu trebuie sa astepti mai mult de cinci ore intre mese, pentru ca vei manca mai mult la masa principala, iar gustarile cu continut mic de calorii te pot ajuta foaarte mult.
2.Trebuie sa te speli pe dinti dupa cina, pentru ca senzatia de curatenie si prospetime te va ajuta sa te abtii de la mancare.
3.Poti mesteca guma daca ti se face foame, chiar si in timpul preparari mancari pentru a nu gusta des, dar nu o mestecati foarte mult timp, pentru ca acesta stimuleaza secretia gastrica si aparesenzatia de foame.
4. Sa nu aveti alte preocupari in timpul mesei, cum ar fii cititul ziarului, privitul la TV pentru ca va distrag atentia si puteti manca mai mult decat aveti nevoie.
5.Nu puteti bea apa in timpul mesei.
6.Consuma numai alimente sanatoase ,legume ,fructe .
7.Noteaza fiecare aliment inainte de al manca, care sa cuprinda cea ce mananci si cea ce simti.
8. De preferat ar fi supele pentru ca sunt sanatoase ,satioase, gustoase insa trebuie consumate doar cele ce au ingrediente naturale fara conservanti.
9. Nu sari peste mese si nu te infometa, mananca in mod regulat.
10. Nu gandi ca daca consumi alimente care contin putine calorii si fara grasimi poti manca oricat, caloriile tot e acumuleaza si trebuie consumate.


1 comentarii:

  1. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.http://slabeste-natural-sanatos.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "