Aceasta cura de detoxifiere de trei zile va ajuta sa scapati
de 2 kilograme si sunt permise doar legumele, fructele, lactatele si semintele
fara carne.
In prima zi in aceasta cura de detoxifiere de 3 zile se va
consuma:
Micul dejun: o ceasca de ceai cu miere , suc din 2-3
grapefruit in care puneti o lingurita de
spirulina.
Pranz: salata mare din multe frunze de patrunjel, broccoli,
morcovi, ardei galben, ardei rosu, rosii, castraveti, ridichi asezonata ncu zeama
de lamaie si ulei de masline.
Cina: salata de sfecla rosie din menta, andive, salata,
untisor, usturoi, ceapa, asezonata cu ulei
de masline extravirgin, si nectarul de la jumatate de ananas obtinut la
blender.
A doua zi
Micul dejun: 150 ml de iaurt, magiun si 300 ml de apa plata
cu zeama de la jumatate de lamaie.
Gustare: 2-3 morcovi,jumatate lamaie verde, jumatate tulpina
de telina, amestecate cu un blender .
Pranz: salata de seminte crude de dovleac, rondele de
telina, ridichi, rosii, ardei galben si rosu, morcov ras asezonata cu zeama de
lamaie si ulei de masline.
Gustare: preparati la blender o banana si un nectar din 2-3 piersici
Cina: legume la gratar, cartofi dulci, vinete, ceapa,
ciuperci, dovlecei, rosii, ardei.
Se bea o ceasca de ceai din plante aromate ca: menta,
rozmarin, musetel.
A treia zi
Micul dejun: salata de fructe din mere, pere, struguri,
mango, iaurt natural cu o lingurita de fulgi de ovaz.
Se bea ceai verde neidulcit
Pranz: supa rece sin rosii , patrunjel, frunza si radacina
de morcov, piper negru, andive, castraveti, usturoi toate macinate cu paine
integrala.
Se bea ceai verde neidulcit
Cina: se prepara paste de grau dur asezonat cu pesto cu
busuioc si ulei de masline
Se serveste cu putina branza proaspata si seminte de pin, la
care se adauga o salata de rosii, ardei, ceapa, usturoi cu zeama de lime si
ulei de masline.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu