sâmbătă, 30 martie 2013

Informatii utile pentru toti cei care vor sa slabeasca


Se apropie vara si unii dintre voi poate ca se gandesc sa dea cateva kilograme jos (ei bine... eu ma gandesc) asa ca in acest articol este adresat, in special, tuturor celor care au gandurile mele. Am observat ca multi sunt speriati sa tina o dieta, asa ca cel mai indicat este adoptarea cateva principii sanatoase si folosirea catorva trucuri. In felul acesta se poate slabi fara vreo dieta anume. Ei bine uitati trucurile de care vorbeam:

- Trebuie sa gasim ceva care sa ne motiveze: Pentru mine faptul ca vine vara si dorinta de a arata bine pe plaja este destul. Un alt lucru care ne-ar putea motiva ar fi rochia preferata care a ramas mica. Ai grija sa o vezi in fiecare zi pentru a nu-ti pierde increderea.
- Manca din farfurii mici (diametru de maxim 20cm) si bea cu pahare inalte si subtiri in loc de cele mici si late. Acest truc “pacaleste” creiereul iar tu te vei satura mancand mai putin
- Ramai hidratat si consuma cel putin doi litri de apa pe zi. Ceea ce multi nu stiu este ca doar doua pahare cu apa ajuta corpul sa arda mai eficient caloriile (cu pana la 30%)
- Mananca un mar dupa fiecare masa. Pe termen lung acest truc chiar da rezultate pentru ca fructul contine o substanta care limiteaza cantitea de zahar absorbita in sange.
- Renunta la sedentarism. Pe langa ca te vei ingrasa, risti sa te imbolnavesti de afectiuni cardiovasculare si tulburari metabolice
- Mananca supa: iti stapaneste foamea si nu contine multe calorii 

Acestea de mai sus sunt informatii foarte utile despre o dieta generala (daca o pot numi asa), dar tin sa va spun ca  am citit despre o cura de slabire http://www.cura-de-slabire.org/ pe care am incercat-o deja de 2 zile si ma simt foarte bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "