duminică, 28 aprilie 2013

Alevia Diafane pentru slabit

Alevia Diafane pentru slabit este un produs sub formula lichida care ajuta la detoxificare,  pierderea kilogramelor in plus , intr-un mod rapid si sanatos.


Alevia Diafane pentru slabit taie pofta de mancare , ajuta metabolismul la arderea grasimilor si stimuleaza digestia asigurand o asimilare corecta a nutrientilor, datorita ingredietelor naturale pe care le contine ca: 

Acai:are foarte multe vitamine si minerale ce ajuta organismul , inhiba pofta de dulce , elimina grasimile si ajuta la eliminarea grasimilor. Este foarte bogat in antioxodanti si  creste nivelul energiei din organism.

Hoodia Gordonii: creeaza senzatia de satietate , creste nivelul energiei , ajuta la suprimarea apetitului si scade numarul caloriilor ingerate.

Mangosteen: ajuat la cresterea energiei, scaderea in greutate, revitalizeaza si intareste circulatia sangelui, previne deshidratarea. Datorita L- carnitinei are un rol important la arderea grasimilor si energizarea organismului.

Extractul de ceai verde: ajuta la diminuarea tensiuni arteriale si a colesterolului, scaderea in greutate, arde grasimile, si contine antioxidanti foarte puternici.

Extractul din boabe de cafea verde: este un puternic antioxidant ce ajuta la reglarea metabolismului, scade oboseala musculara.

 Chá de Burge: are un efect benefic pentru circulatie si potoleste natural apetitul.

 Guarana: dinamizeaza organismul , mareste energia si taie pofta de mancare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "