duminică, 7 aprilie 2013

Cum sa slabesti sanatos si rapid?



Aici sunt cateva trucuri cum sa slabesti sanatos si rapid, trebuie doar sa urmezi doar cativa pasi esentiali pentru ati  asigura reusita. 

In primul rand si cel mai important sunt portiile de mancare, pentru ca in timp portiile sau marit , si cea mai buna cale pentru a slabi este sa acorzi mare atentie portiilor de mancare si cand simti ca te-ai saturat sa te opresti.

Alt aspect important la intrebarea cum sa slabesti sanatos , este citirea etichetelor de pe alimente pentru ca gustul produselor poate fii confundat cu diferite tipuri de intaritori, faina si diferite tipuri de zaharuri.

Trebuie sa renunti de tot la indulcitorii artificiali, acestia gasindu-se in produsele cu un procent scazut de calorii, in bauturile decofeinizate sau produsele de dieta.
Alt pas important ca sa slabesti sanatos si rapid este renuntarea la bauturile carbogazoase , care ingrasa foarte mult ,afecteaza sanatatea dentara si slabesc rezistenta osoasa.
Consumul proteinelor si vitaminelor din legume pentru ca sun foarte bune pentru reglarea metabolismului,proteine poti consuma foarte mult prin consumul de peste care contine omega 3 si ajuta la arderea rapida a grasimilor in organism.


Insa cel mai bun sfat pentru ca sa slabesti sanatos si rapid este miscarea, exercitiile fizice cel putin 5 km pe zi alergare.
Insa daca suferi de trombofilie sau de alte afectiuni periculoase consulta un medic pentru a face un test de interpretare  de analize medicale inainte de a tine o cura .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "