marți, 2 aprilie 2013

Cura de detoxifiere de primavara

Cura de detoxifiere de primavara este o etapa esentiala si sanatatea organismului tau , dupa ce toata iarna ai consumat grasimile este timpul sa iti cureti corpul de toate grasimile si toxinele pe care le-ai acumulat.
Cura de detoxifiere de primavara este foarte simpla deoarce toate tarabele din piete incep sa se aglomereze cu legume si plante numai bune pentru purificarea organismului iar vremea de afara iti permite sa faci multe exercitii in aer liber.

In acesta cura de detoxifiere de primavara trebuie sa consumati fructe si legume cu regularitate , sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, si sa respecti toate mesele principale ale zilei.

Cele mai recomandate in cura de detoxifiere de primavara sunt: 
Sparanghelul: este o leguma excelenta pentru detoxifierea organismului, deoarece este foarte bogat in nutrienti, vitamine si minerale. Are un continut ridicat de apa si contine foarte putine calorii.

Ceaiul de urzici: este un bun detoxifiant pentru organism. Trebuie baut de cel putin 2 ori pe zi pentru a curata ficatul de grasimi nesanatoase si toxine.

Insa si exercitiile fizice nu trebuie sa lipseasca: 30 de minute exercitii cardio, 1 ora aerobic, 15 minute jogging vor ajuta foarte mult organismul .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "