luni, 29 aprilie 2013

Dieta Biggest Loser 2013


Dieta Biggest Loser 2013 este o dieta simpla si cu rezultate imediate care va scapa de kilogramele in plus intr-un timp scurt, creata de faimoasa antrenoare a show-ului americat de slabit „The Biggest Loser”.

Aici aveti cateva sfaturi utile pentru a urma acesta dieta Biggest Losser 2013

1.Trebuie sa faci sport in fiecare zi, antrenamaente de tip circuit cu intensitate crescuta, acesta te va ajuta sa arzii caloriile in timp ce faci sport dar si dupa.

2.Mananca cat mai multe alimente neprocesate, proaspete, organice, meniul tau sa cuprinda 80% alimente dietetice si sanatoase si 20% alimente care iti plac.

3.Odihneste-te cat trebuie, somnul este cel mai important in mentinerea siluetei si in slabire, datorita efectului care il are asupra hormonilor ce controleaza arderea si depozitarea grasimilor.

4. Incearca sa iti adaptezi meniul incat sa mananci sanatos si cand esti acasa si cand nu esti, concentrandu-te pe alimente de baza ca : proteine, cereale, legume.

Alimente recomandate dieta Biggest Loser 2013

-nuci, mere, branza degresta bio, oua organice, iaurt degrest bio, pui organic, vita hranita cu iarba, peste salbatic, carne de porc bio, fulgi de ovaz, paine integrala, hummus, fasole neagra, unt de migdale,fructe de padure, rosii, spanac, ciuperci, salata verde, cartofi dulci, ulei de masline, cafea, ceai.

Aici aveti un meniu zilnic facut de antrenoare pe baza alimentelor de mai sus astfel:

Mic dejun
-o ceasca de cafea, fructe proaspete, iaurt grecesc degresat
Pranz
-salata verde, burger organic de vita cu o chifla din faina integrala
Gustare
-hummus cu betisoare din legume crude
Cina
-fasii de piept de pui la gratar cu garnitura de fasole neagra

Aceste alimente trebuie pregatite in mod dietetic , fara prajeli ci numai la aburi, gratar, cuptor sau fierte.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "