vineri, 26 aprilie 2013

Sfaturi pentru combaterea celulitei


Aici aveti cateva sfaturi pentru combaterea celulita recomandate de dr Oz , acestia fiind anumiti factori externi care care pot influenta dezvoltatarea celulitei , iar prin acestia se numara dieta si diverse tratamente naturale.
Sfaturi pentru combaterea celulitei recomandate de Dr Oz
1. Mananca ananas proaspat, deoarece contine o enzime numita bromelina , acesta are efect antiflamator iar celulita este atenuata.
2.Mananca multe rosii si ketchup dar de calitate deoarece acesta are un continut bogat in licopen, iar rosiile sub forma de pasta au capacitatea de a proteja pielea de ultravilolete si de a stimula productia de colagen, asfel celulita va fii mai putin vizibila.

3.Mananca foarte multe legume cu continut ridicat de apa, pentru ca este una dintre cele mai eficiente solutii pentru pentru imbunatatire apilei. Bea multe ceaiuri medicinale , apa plata. Dr Oz recomanda verdeturile, castravetii si pepeni.

4.Nu cumpara tratamente scumpe pentru a scapa de celulita, pentru ca potrivit specialistilor in prezent inca nu exista vreo tehinica cu care sa scapi 100% de celuluita.
5.Sa nu te stresezi din cauza celulitei , deoarece hormoni stresului influenteaza modul in care functioneaza celulele adipoase , si este de recomandat sa inlocuiesti produsele care au un indice glicemic ridicat ca produsele care au la baza faina alba rafinata si sa le inlocuiesti cu cele care contin cereale integral. Pentru combaterea celulitei Dr Oz ne recomanda si consumul de ceai verde si cel alb pentru ca sunt niste aliati de nadejde in lupta cu celulita si stresul. 
Citeste mai mult pe www.simbol.org

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "