sâmbătă, 27 aprilie 2013

Sfaturi pentru o detoxifiere corecta



Pentru a veni in sprijinul dvs, aici avem cateva sfaturi pentru o detoxifiere corecta . Detoxifierea inseamna curatirea sangelui, si aduce numai beneficii in sanatate.

Nu este recomandata pacientilor cu boli degenerative , cancer tuberculoza , si mamelor care alapateaza. Daca nu esti in nici una din aceste situati trebuie sa fii foarte atenta la semnalele care le da organismul : formarea pungilor sub ochii, piele iritata, obosela inexplicabila, stari de nervozitate si dereglari menstruale.

Sfaturi pentru o detoxifiere corecta

- bea cate un pahar de apa in fiecare dimineta pe stomacul gol
-consuma cat mai multe alimente cu vitamina C : afine, mere, portocale, grepfrut, pepene, papaia, broccoli, ardei gras, cartofi, varza, spanac, lamaie pentru ca acestea sunt foarte bune findca ajuta la eliminarea toxinelor.
-consuma multe fibre: fructe si legume, orez brun, verdeturi de sezon pentru ca sunt foarte bune pentru sanatate si pentru o cura de detoxifiere.
-trebuie sa gandesti pozitiv si sa scapi de stres 
- fa multa miscare transpira pentru ca prin transpiratie vei elimina foarte multe toxine.
- dormi opt ore pe noapte
- mananca verde, salate, ceapa verde, urzica acestea combat anemia, curata sangele vitaminizeaza si are un puternic efect detoxifiant.

O cura de detoxifiere poate tine maxim 7 zile.
Sper sa va fie de folos aceste sfaturi pentru o detoxifiere corecta tuturor care vor sa urmeze o cura de detoxifiere sanatoasa si naturala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "