vineri, 5 aprilie 2013

SlimBall balonul chirurgical


SlimBall balonul chirurgical este un produs 100% natural , vegetal  si nu prezinta nici un fel de risc pentru ca este certificat. Cu acest SlimBall balonul chirurgical pierdeti din greutate in fiecare zi fara sa suferiti de foame, datorita cumponentelor sale benefice si actiunilor care le are asupra organismului.
Slimball balonul chirurical va umple stomacul datorita gumei Karaya care este o fibra naturala ce isi multiplica de 50 de ori volumul cand intra in contact cu acidul din stomac. In timp ce aceasta creste in stomac si ocupa o mare parte , creierul primeste mesajul ca stomacul este plin ajutandu-va sa mancati poti mai rare si mai mici.
Administrarea este de 3 capsule pe zi si veti manca de 2, 3 , ori mai putin.
Slimball opreste zaharurile si retine garsimile datorita altei componente importante pectina de mar, un puternic acid de fructe care este un excelent absorbant al lichidelor. Slim ball retine toate grasimile alimentare , impiedica zaharurile sa se transforme in grasimi si va ajuta sa slabiti mult mai repede.
Datorita acestor doua componente slabiti si nu va mai ingrasati inapoi deoarece acestea actioneaza impreuna la reglarea apetitului facand corpul sa ramana la greutatea ideala chiar si dupa terminarea curei.
Alta componenta importanta este stearat de magneziu un mineral ce are rolul de calmat, imbunatateste digestia si scade aciditatea stomacului.
Produsul este 100% natural iar prin administrarea lui cu apa se va umfla asemenea unui burete iar in 15 minute acesta capsule se va transforma intr-un balon gastric 100% natural.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "