sâmbătă, 11 mai 2013

Dieta de slabit hiperproteica


Dieta de slabit hiperproteica este o dieta ce se bazeaza pe un consum foarte mare de proteine, ceaiuri , cafea, legume verzi, salata verde. Este exclus consumul zaharului insa indulcitori sunt permisi.

Dieta de slabit hiperproteica este un rasfat culinar pentru toti iubitori de carne , pentru ca puteti consuma orice tip de carne insa fara nici un pic de grasime. Carnea trebuie preparata la gratar sau fiarta fara ulei.

In aceasta dieta de slabit hipercalorica laptele este exclus total pentru ca contine foarte multa lactoza, ve-ti folosi doar o lingurita de lapte degresat doar pentru cafea.

La micul dejun puteti sa consumati o lingurita de tarate de grau si 3 linguri de iaurt.

Puteti consuma carne cata doriti insa numai fiarta la gratar, fara piele si fara sare.

Doua, trei oua pe saptamana.

Cand va saturati de carne preparati creme din branza degresata, iaurt degresata, ceapa verde tocata, patrunjel.

Cu aceasta dieta de slabit hiperproteica puteti slabi 6 kilograme in doua saptamani.


1 comentarii:

  1. În mod curios, cel mai bine se slăbeşte FĂRĂ dietă.

    E probat prin experiment: dietele drastice, inclusiv cea a lui Atkins, te fac să slăbeşti rapid, 10-15 kg în 2-3 luni, dar nu te împiedică în niciun fel să pui totul rapid la loc.

    În schimb, dacă slăbeşti fără dietă, poţi pierde la fel de uşor ~10 kg (în practică, efectul e mult mai vizibil, deşi numărul de kilograme nu pare foarte mare, atunci când vezi că hainele care erau strâmte înainte acum sunt prea largi :) ) şi nu le mai pui la loc prea curând.

    ~Nautilus

    RăspundețiȘtergere

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "