marți, 2 iulie 2013

Formula 1 Shake pentru slabit

Formula 1 Shake pentru slabit de la Herbalife constituie o masa sanatoasa ce asigura echilibrul perfect intre proteinele din soia, lapte,  micronutrienti   precum si plantele si ingredientele botanice.

Formula 1 Shake pentru slabit de la Herbalife  este un shake-ul inlocuitor numarul  in lume care a ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa ajunga la kilogramele dorite si  la o silueta de vis.
Studiile arata ca consumul zilnic  Formula 1 Shake pentru slabit de la Herbalife , impreuna cu cateva exercitii fizice moderate va vor ajuta sa ajungeti in scurt timp la greutatea dorita.

Aceste Shake-uri de la Herbalife sunt o alternativa perfecta si sanatoasa pentru micul dejun, pranz si cina , iar daca urmaresti sa iti cresti si masa musculara Formula 1 Shake impreuna cu cateva exercitii zilnice regulate va vor ajuta sa obtineti o masa musculara ideala.

Formula 1 Shake are un aport caloric controlat de 220 kcal per porti , proteine 18 g per portie, contine vitamine, proteine, aminoacizi si minerale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "