joi, 12 septembrie 2013

Ceaiuri de slabit naturale

Printre cele mai bune metode de slabit sunt ceaiuri de slabit naturale ce ne ajuta sa ne purificam organismul si sa ne detoxifiem.
Aici aveti o lista cu cele mai bune ceaiuri de slabit naturale ce sunt recunoscute pentru calitatile uimitioare pe care le au.

Ceai de slabit verde: acesta estet unul dintre cele mai bune ceiauri de slabit naturale datorita proprietailor diuretice si de detoxifiere pe care le detine. Acest ceai de slabit verde ajuta la stimularea arderi grasimilor dar si la controlul colesterolului din organism. Se recomanda consumul a trei pana la sase cani pe zi inate de fiecare masa. 

Ceai de papadie: este un bun detoxifiant hepatic , este de foarte mare ajutor in curele de slabire pentru ca regleaza tranzitul intestinal si combate obezitatea. Se recomanda consumul a 3 cani pe zi.


 Ceai din galbenele: este un bun detoxifiant hepatic si tonic digestiv . Se recomanda consumul a 3 cani pe zi inate de mas acu 30 minute.

 Ceai de urzica: acesta ajuta la eliminarea toxinelor din sange si din rinichi , acesta fiind recomndat si pentru reglarea nivelului de zahar din sange .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "