luni, 23 septembrie 2013

Elena Udrea a slabit 14 kg in trei luni

Elena Udrea este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, insa o femeie frumoasa trebuie sa aiba mereu grija de corpul ei si de felul cum arata. Elena Udrea a slabit datorita vointei dar si cu ajutorul catorva diete care au ajutat-o sa slabesca sanatos si fara efecte adverse.

Elena Udrea a slabit aproximativ 14 kilograme in trei luni cu ajutorul acestor diete dar si cu ajutorul sportului regulat zi de zi.

Elena Udrea a slabit cu ajutorul unui regim disociat , o zi legume, o zi fructe , o zi carne iar dupa de la capat cu legume . Insa cel mai important este sa tii acest regim disociat in functie de grupa ta sanguina , dar trebuie sa ai foarte mare grija cum alegi alimentele si ce combinatie faci intre ele. De exemplu  in ziua cu legume vedeta  nu consuma deloc vinete, in schimb consuma foarte multi dovlecei , rosii, iar in ziua cu carne, cea mai preferata este carnea de vita.

Elena Udrea a slabit datorita acestui regim disociat pe grupa sanguina aproximativ 14 kg in 3 luni , dar acest regim disociat ajuta si la rezistenta la infectii si scade riscul aparitiei alergiilor. Elena Udrea a slabit si datorita sportului mers la sala , alergat si alte activitati care o ajuta sa fie plina de energie intreaga zi insa sa isi mentina un corp de invidiat .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "