vineri, 27 septembrie 2013

Slabesti 5 kg in 4 zile cu cartofi

Poti sa slabesti 5 kg in 4 zile cu cartofi , intr-un mod natural si sanatos fara sa iti pui in vreun fel sanatatea si fara a avea efecte adverse neplacute.
Ca sa slabesti 5 kg in 4 zile trebuie sa urmati urmezi urmatoarele sfaturi:
Trebuie sa consumi timp de patru zile la toate mesele doar cartofi ce pot fi preparati ca piure, fierti, sau copti.
Trebuie sa alegeti doar cartofi de dimensiuni mici naturali , incercati sa evitati cartofii cu pete maronii sau verzi.
Alt sfat important ca sa slabesti 5 kg in 4 zile este consumul de multe lichide ca: apa, ceaiuri de plante (urzica, papadie , coada soricelului).
Pentru a putea manca mai usor cartofi puteti sa adaugati pe langa: usturoi proaspat, boia de ardei, menta, chimion, marar, nucsoara. Iar la piureuri in loc de lapte puteti folosi ceai de plante sau suc de cartofi.
Dupa ce vei urma aceasta dieta cu cartofi ce te va ajuta sa slabesti 5 kg in 4 zile si vei incepe un regim normal alimentar trebuie  sa mancati o zi legume si fructe pe langa cartofi.
Incercati sa nu folositi tigai, oale sau folii de aluminiu cand faceti cartofii deorece mineralele din alimnte se deterioreaza.
Insa aceasta dieta cu cartofi care te ajuta sa slabesti 5 kg in 4 zile nu este recomandata copiilor , femeilor insarcinate , celor ce sufera de boli de inima sau celor ce se afla sub tratament. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "