vineri, 20 septembrie 2013

Tratamente naturiste pentru celulita

Aici aveti cateva tratamente naturiste  pentru celulita ce va pot scapa de acesta in maxim 3 luni de cand incepeti sa le utilizati.
Tratamente pentru celulita:

Unul dintre cele mai bune tratamente pentru celulita este cafeaua  care datorita zatului este foarte utila. Pastrati zatul de la cafea si folositi-l pentru a masa cu el zonele ce sunt cu celulita. Insa pentru ca zatul sa fie mai eficient intru-un tratament pentru celulita il poti combina cu putina miere sau un pahar e chefir sau iaurt, in foarte putin timp vei vedea si rezultatele.

Iedera este si ea tratament excelent pentru celulita , se ia cam 300 g de iedera si se pune la fiert in 1.5 l de apa. Se fac comprese si se vor aplica pe zonele afectate de celulita.

Alt tratament foarte bun pentru celulita este uleiul anticelulitic cu miere , acesta se prepara din cateva lingurite de miere si 100 ml ulei de masline , se maseaza zonele afecate de celulita cat de des poti.

Un bun tratament pentru celulita este  si  zaharul care amestecat cu  cu o lingura de masline si o lingura de miere poate fi aplicat de 2-4 ori pe saptamana pe zonele afectate de celulita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "