miercuri, 12 februarie 2014

Top diete de slabit eficiente 2014

Aceste diete de slabit pe care le prezentam mai jos sunt diete cu rezultate probate, cu care foarte multe persoane au reusit sa scape de kilogramele in plus intr-un mod rapid si sanatos fara a intampina efecte adverse ce va pot afecta sanatatea.
Top diete de slabit eficiente 2014 incepe cu:
Dieta South Beach – este una dintre cele mai bune diete de slabit, are un regim sanatos ce poate fii adaptat la orice stil de viata , cele mai multe dintre vedete apelaza la ea.
Dieta bazata pe grupe sanguine- este o dieta personalizata pentru corp si metabolism , nu este una restrictiva .
Dieta Montignac- este un echilibru de a combina in mod sanatos alimentele , avand beneficii si pentru stomac fiind cazuri si de vindecare de gastrita si ulcer.
Dieta Zona -este o dieta foarte sanatoasa si se bazeaza pe alimet crude care au foarte multe vitamine, nu acumulezi grasimi , dar nici nu ti se face foame.
Dieta Beverly Hills-este o dieta de slabit usor de tinut, pentru ca poti consuma alimente deversificate, este sanatoasa si cu foarte multe vitamine.
Dieta Mayo , este o dieta stricta cu care iti poti regla metabolismul si poti slabi foarte multe kilograme.
Dieta Weight Watchers- este o dieta tinuta de foarte multe femei care vor sa slabesca fara nici o restrictie alimentara. Cu aceasta dieta de slabit nu iti este nimic restrictionat ci doar limitat.
Dieta Dukan- aceasta dieta se bazeaza pe consumul de alimente cu  proteine ca: lactate, carne, oua si limiteaza consumul de alimnte si preparate ce contin carbohidrati.

Dieta Daneza- este o dieta destul grea de tinut deoarece in pe durata ei trebuie sa urmati un regim hipocaloric si foarte drastic, insa este una din cele mai bune diate atunci cand doriti sa slabiti rapid. Daca o sa tineti aceasta dieta daneza timp 13 zile puteti slabi pana la 7 kilograme.
Acesta este top diete de slabit eficiente 2014, sper sa va fie de folos in lupta cu kilogramele in plus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "