luni, 24 martie 2014

Slabeste sanatos si eficient

Cu totii o cunoastem de la emisiunile moderate de atatia ani, cu totii o apreciem pentru frumoasa si puternica personalitate, insa putini dintre noi ii cunoastem adevarata poveste. Irina Reisler este un om de televiziune apreciat, o femeie care stie cum sa puna un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Insa nici ea nu a fost ocolita de problemele care apar odata cu o sarcina, din acest motiv dupa perioada sarcinii si a alaptarii a ajuns sa cantareasca 100 de kilograme. Ghidandu-se dupa principii alimentare nu tocmai corecte, cum ca ar trebui sa mancam cat pentru 2 persoane atunci cand suntem insarcinate sau cand alaptam, Irina Reisler a simtit pe pielea ei ce inseamna “greutatea” celor 100 de kilograme.

Persoanele care considera ca cineva cu kilograme in plus are probleme doar de natura estetica se insala amarnic, kilogramele in plus si grasimea asociata acestora reprezinta in primul rand o problema pentru sanatate. Nu trebuie sa uitam de numeroasele boli care apar pe fondul grasimii in exces, nu trebuie sa uitam ca organele nu mai functioneaza in parametrii normali atunci cand sunt inconjurate de un strat semnificativ de grasime. Cu ajutorul unui medic specializat in vechea medicina traditionala chinezeasca (Simona Canache), Irina Reisler a inceput un regim alimentar care a ajutat-o sa slabeasca 44 kilograme in doar un an.

Acest regim alimentar a ajuns sa ii poarte numele in tara noastra si este axat pe disocierea alimentelor consumate, aceasta fiind si regula de baza. Astfel timp de 3 zile vedeta a consumat doar alimente de origine vegetala, iar urmatoarele 3 zile doar proteine animale. In zilele in care consumati produse vegetale veti putea manca: legume, fructe si zarzavaturi, acestea putand fi combinate dupa gusturile voastre insa trebuie sa fie gatite sanatos, adica fara prajeli. Iar in zilele in care consumati proteine animale puteti manca: carne slaba (pui, peste, curcan, vita), lactate si oua, acestea trebuind de asemenea sa fie gatite sanatos (fara prajeli) si putand fi consumate in combinatiile dorite. Verificati si aici: http://www.dieteonline.ro/dieta-irina-reisler-o-slabire-sanatoasa-si-eficienta/

Dupa aceasta perioada vedeta a urmat din nou regimul alimentar, in cel de-al doilea an, reusind sa mai slabeasca inca 10 kilograme si astfel sa dobandeasca silueta mult dorita si o stare generala de sanatate excelenta. Fiind o dieta permisiva, Dieta Irinei Reisler a reusit sa atraga numeroase persoane din tara noastra si astfel sa isi castige popularitatea. Cu o regula care se respecta cu usurinta, si anume sa nu combinam vegetalele cu proteinele animale, Dieta Irina Reisler nu presupune infometarea si nici punerea sanatatii in pericol.


Inainte de a urma aceasta dieta este indicat sa cereti sfatul unui medic de specialitate si sa va faceti un set complet de analize, sa va inarmati cu rabdare si ambitie si sa nu va dati batuti. Puteti urma dieta pentru o perioada lunga de timp, insa nu este bine sa o urmati foarte mult timp ci doar pana cand slabiti kilogramele dorite. Dupa ce finalizati dieta incercati sa respectati principii alimentare sanatoase, in acest fel kilogramele pierdute nu se vor mai depune. Va recomand si cateva sfaturi pentru abdomenul dumneavoastra … pentru ca tot se apropie vara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "