luni, 14 aprilie 2014

Bauturi in curele de slabire

Atunci cand tinem o dieta de slabit ne gandim prima data la alimentele pe care trebuie sa le consumam insa la bauturi nu. Acestea sunt de asemenea foarte importante intr-o dieta de slabit pentru ca ne pot afecta silueta in aceeasi masura ca si alimentele. Atunci cand alegem aceste bauturi in curele de slabiretrebuie sa le alegem corect pentru ca acestea te pot ajuta sa reduci numarul de calorii, iti imbunatateste metabolismul si iti pot induce senzatia de satietate.
De aceea mai jos o sa va prezentam bauturile care sunt recomandate intr-o cura de slabire si care sunt interzise.

Bauturi in curele de slabire recomandate:
Cafeaua neagra- atunci cand simti nevoia de cafeina, cafeaua neagra este alegerea cea mai buna fata de bauturile carbogazoase si cele energizante. Este foarte bogata in antioxidanti si contine foarte putine calorii. Daca consumati cu masura cafeaua neagra va poate ajuta si la concentrare, imbunatateste dispozitia si reduce riscul aparitiei anumitor tipuri de cancer si de diabet tip 2.
Apa- daca veti inlocui bauturile carbogazoase cu apa vei reusi sa reduci foarte mult numarul caloriilor pe care le consumi zilnic. Daca o sa consumati in fiecare zi cate doaua pahare de apa inainte de fiecare masa acestea te vor ajuta sa mananci mult mai putin si iti vor da senzatia de satietate. Specialisti spun ca daca o sa consumati multa apa aceasta o sa va ajute foarte mult metabolismul.
Lapte degresat- acesta este foarte important pentru sanatatea, specialisti spun ca studiile lor au aratat ca calciul din acest lapte degresat ajuta la arderea grasimilor insa nu foarte mult.
Ceaiul verde- acesta ceai verde nu contine calorii si este o sursa buna de cafeina, si ajuta la scaderea greutati prin actiunea fitochimicalelor.
Suc de fructe - acesta ofera nutrienti foarte importanti pentru sanatatea, chiar daca contine un numar ridicat de calorii. Insa pentru a va ajuta sa slabiti si sa puteti dispune de acesti nutrienti trebuie sa alegeti doar sucuri 100%naturale.
Suc de legume- acesta are un numar mai mic de calorii fata de cel al fructelor, si este foarte bogat in nutrienti. Facand o comparatie intre 340 grame de suc de tomate contine cam 80 de calorii fata de 160 din sucul de portocale. Acest suc de legume ajuta foarte mult la controlarea senzatiei de foame datorita continutului bogat de fibre.

Bauturi in curele de slabire interzise:
Bauturile carbogazoase- aceste bauturi carbogazoase contin foarte multe calorii si trebuie sa va ganditi foarte bine atunci cand doriti sa le cumparati. Insa daca doriti neaparat sa cumparati o astfel de bautura o alternativa sunt bauturile dietetice pentru ca se spune ca detin mai putine calorii.
Bauturi alcoolice dulci- aceste bauturi au un continut foarte ridicat de calorii si ingrasa foarte mult datorita continutului de glucide care se metabolizeaza rapid si se depune ca rezerva in urma stimularii secretiei de insulina.

Bauturile energizante- aceste bauturi energizante au un continut nu ridicat  ci foarte ridicat de calorii, iar cei care vor sa scape de kilogramele in plus trebuie neaparat sa nu se apropie de astfel de bauturi deoarece ingrasa foarte mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "