joi, 24 aprilie 2014

Ceai de slabit natural si sanatos

Atunci cand tineti o cura de slabire, aceasta trebuie sa fie obligatoriu pe baza de de alimente foarte sanatoase pentru a oferi organismului tot ce are nevoie, te poti baza si pe ceai de slabit deoarece te va ajuta sa scapi rapid si eficient de excesul de apa din organism dar si la arderea grasimilor. Atunci cand alegeti un astfel de ceai de slabit trebuie sa tineti cont ca acestea sun 100% naturale dar si folositoare in curele de slabire. Aici aveti cateva tipuri de ceai ce o sa va ajute cu secces in curele de slabire:
Ceai de slabit alb- acest ceai te va ajuta sa ai un plus de energie , sa scapi de stresul cotidian in timpul dietei. Principala calitatea a acestui ceai alb este ca ajuta enorm la scaderea intr-un mod sanatos si natural a greutatii corporale. Acesta ceai alb se consuma in cantitate de trei cesti pe zi, si te va ajuta cu succes sa iti controlezi apetitul si sa slabesti cat mai repede. Nu consumati mai mult de 4 cesti pe zi va poate dauna.
Ceai de slabit de ghimbir- ghimbirul este foarte cunoscut datorita proprietatilor si efectelor pozitive pe care le are asupra tranzitului intestinal si a stomacului. Consumul unei cesti de ceai de ghimbir in fiecare zi te va ajuta sa rezolvi toate problemele legate de digestie si de gazele intestinale. Acest ceai de ghimbir iti va ajuta organismul sa asimileze mai multi nutrienti ceea ce duce la asimilarea unui numar mai mic de calorii.

Ceai de slabit din frunze de soc- acest ceai din frunze de soc este foarte util si benefic atunci cand doriti sa faceti o cura de detoxifiere, deoarece prin consumul lui provoaca transpiratie ambundenta ceea ce duce la eliminarea toxinelor din organism intr-un mod cat mai sanatos. Datorita acestei proprietati acest ceai din frunze de soc ajuta foarte mult in lupta cu kilogramele pe care le aveti in plus. Acesta se consuma de trei ori pe zi cate o ceasca. Acest tip de ceai din frunze de soc este foarte util si persoanelor care sufera de constipatie pentru ca are si efect laxativ.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "