luni, 21 aprilie 2014

Dieta de slabit cu scortisoara si miere

Dieta de slabit cu scortisoara si miere este o dieta sanatoasa ce ajuta la prevenirea bolilor de inima dar si la scaderea colesterolul. Scortisoara si mierea previne caderea parului, durerile de dinti dar si infectiile urinare. Cu ajutorul acestei diete de slabit cu scortisoara si miere o sa slabiti foarte repede  si sanatos fara a intampina efecte adverse neplacute ce va pot pune in vreun fel sanatatatea in pericol. 
Dieta de slabit cu scortisoara si miere ajuta la arderea grasimilor intr-un mod eficient dar si la o pierdere in greutate rapida intr-un mod sanatos. Pentru a urma aceasta dieta de slabit cu miere si scortisoara ai nevoie de : miere, scortisoara si apa. Mod de preparare a dietei de slabit cu scortisoara si miere
- se combina o lingurita de miere cu jumatate lingurita de scortisoara pudra- se fierbe o cana de apa si se pune amestecul in ibric pana ce da apa in fiert dupa ce se imparte lichidul in 2 porti si asteapta sa se raceasca.
- bea prima portie dimineata inainte de micul dejun cu jumatate de ora
- a doua portie se consuma seara cu jumatate de ora inainte de a merge la culcare

Aceasta dieta de slabit cu scortisoara si miere o poti tine pana in momentul cand crezi ca ati atins greutatea pe care ati dorito. Sper sa fie utila sa sa ajute toate persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus intru-un mod sanatos, eficient dar si ieftin. Astept comentarii , spor la slabit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "