duminică, 13 aprilie 2014

Dieta de slabit Raw Vegan

Dieta Raw vegan este o dieta de slabit ce se bazeaza pe consumul de alimente  origine vegetala , de aceea este o dieta de slabit foarte sanatoasa care te face sa te simti bine. Alimentele din aceasta dieta de slabit raw-vegan au o valoare calorica foarte mica, deoarece se bazeaza pe consumul de legume , fructe proaspete si diferite tipuri de nuci.
Dieta de slabit raw vegan nu este o dieta usor de tinut , dar este foarte eficienta daca vrei sa scapi de kilogramele in plus. Este interzis consumul oricarui aliment prajit, copt, fiert , sotat. Este permis doar macinarea, extragerea sucurilor, germinarea , umezirea, uscarea si deshidratarea . Poti folosi un aparat de deshidratare a fructelor si legumelor pentru a le conferi acestora o alta textura. In aceasta dieta de slabit raw-vegan painea ti-o prepari prin uscare singura , trebuie sa lasi boabe de grau la germinat , apoi le maruntesti la blender cu apa si cateva legume , dupa care lasi aluatul la uscat peste noapte. Trebuie sa eviti pe cat posibil produsele gata preparate , si prepara totul singura pentru ca o sa acorzi mai multa atentie la ce mananci.
Sfaturi in dieta  raw-vegan
 -ca sa iti obisnuiesti organismul cu dieta raw-vegan renunta timp de 2 saptamani la alimentele de origine animala.
-urmatoarea saptamana introdu o masa raw-vegan pe zi
-a patra saptamana consuma 2 mese netratate termic in fiecare zi.
-a cincea saptamana renunta complet la pranzul copt sau fiert.
-consuma doar produse raw hipocalorice ca: ridichi, ardei grasi, zarzavaturi verzi, castraveti, vinete, conopida, morcovi.
-consuma fructe: pere, mere, fructe de padure, caise.
-mananca porti controlate din alimentele raw hipocalorice : arahide, nuci, alune, fructe deshidratate, nuca de cocos, si uleiuri presate la rece .

-consuma mai putine calorii decat arzi in fiecare zi, pentru ca te va ajuta sa slabesti , insa dupa ce ti-ai atins scopul de recomandat ar fi sa te opresti pentru ca aceasta dieta raw vegan este deficitara de nutrienti importanti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "