joi, 17 aprilie 2014

Dieta disociata pe culori

Dieta disociata pe culori este o dieta care te va ajuta sa scapi repede de kilogramele in plus si sa iti modelezi silueta pe care ti-ai dorit-o mereu. Acesta dieta disociata pe culori este o cura destul de eficienta sanatoasa si naturala deoarece nu o sa aveti efecte adverse nedorite ce va pot afecta sanatatea in vreun fel. 
Insa inainte de a incepe aceasta dieta disociata pe culori trebuie sa consultati un medic nutritionist sa va dea acceptul dupa un consult amanuntit. Indicat ar fii ca inaintea inceperi oricarui fel de dieta sa cereti sfatul unui specialist sau medic in nutritie. 
Dieta disociata pe culori are urmatorul plan alimentar:
Primele trei zile sunt zilele alimentelor de culoare alba. Luni, marti, miercuri trebuie sa consumi lactate: branza si sana degresate, iaurt degresat, lapte dulce, trei felii de paine integrala pe zi. 
Urmatoarele trei zile- Joi, vineri, sambata doar alimente de culoare verde cum ar fi: salata, castraveti, ardei gras, dovlecei, trei felii paine integrala de secara. 
Duminica este ziua alimentelor roz: carne de pui, sau de peste preparata la gratar, fiarta sau fripta, la acestea poti adauga o garnitura de salata de legume sau de orez brun fiert. 
Aceasta dieta disociata pe culori este o cura recomandata celor care doresc sa slabeasca cat mai repede si mai sanatos. Sper sa va fie utila si sa va ajute sa scapati de kilogramele in plus si sa ajunge-ti greutatea mult dorita .Astept comentarii mai jos cu cei care au incercat acesta dieta disociata pe culori cat au reusit sa slabeasca si cat de multumiti au fost de aceasta dieta . Spor la slabit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "