vineri, 22 martie 2013

Cura de slabit cu otet de mere


Cura de slabit cu otet de mere este una destul de simpla. Trebuie sa consumi intre 1-3 linguri de otet  de mere la fiecare masa, insa trebuie sa incepi treptat cu o lingura pana ajungi la doza de 3 linguri.

Otelul de mere trebuie administrat cu cu 15-20 de minute inainte de masa si trebuie diluat cu putina apa calda, poti pune si putina miere la inceput pana te obisnuiesti cu gustul.
Otetul de mere trebuie folosit in salate si oriunde acesta se preteaza, trebuie eliminat insa zaharul si carbohidrati. Cel mai bun otet de mere este cel preparat din mere ecologice , acesta este cunoscut de sute de ani datorita proprietatilor tonice , ajuta si la tratarea migrenelor , diabetului , oboseli si reduce colesterolul.

Este foarte bogat in minerale, magneziu, calciu ,potasiu, fosfor, fier, siliciu si un complex de vitamine. Acesta are rolul de a taia apetitul si de a interveni in dezintegrarea celulelor adipoase, ducand la pierderea a 2-3 kilograme pe saptamana.

Cura de slabit cu otet de mere este recomandata pe o perioada limitata de timp, maxim 6-8 saptamani, insa poate face parte permanent din alimentatia nostra insa in cantitati rezonabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "