joi, 10 aprilie 2014

Cura de slabit cu proteine

Cura de slabit cu proteine este o cura de lunga durata , bazata pe proteine ce se deruleaza in patru etape si depinde de numarul de kilograme de care vrei sa scapi. Insa daca doresti sa ai rezultate optime cu aceasta cura de slabire cu proteine trebuie sa respecti aceste patru faze.
Faza 1
Este o faza destul de greu de suportat dar este foarte eficienta deoarece organismul consuma calorii pentru digestia proteinelor ingerate. Aceasta faza poate dura intre 3-10 zile depinde de numarul de kilograme de care vrei sa scapi. Pentru a pierde sub 10 kg intre 3-5 zile ,iar peste 10 kg intre 7-10 zile. Alimente acceptate: vita, carne de vitel, pui , curcan, oua, peste, branza tofu, fructe de mare, somon afumat, lactate degresate.
Faza 2
Acesta faza dureaza intr 3-5 zile si o puteti tine pana ajungeti la greutatea dorita, in aceasta poti introduce si legumele cu exceptia, porumbului, fasolei uscate, mazarei, orezului, cartofilor.Daca vrei sa slabesti mai putin de 10 kg, alterneaza 3 zile doar cu alimente proteice si trei zile de proteine cu legume. Iar daca vrei sa slabesti peste 10 kg alterneaza 5 zile de alimente cu 5 zile de proteine cu legume.
Faza 3
Odata ce ai pierdut kilogramele in plus trebuie sa le pastrezi, daca ai pierdut 10 kg numarul lor se va inmulti cu 10 si asfel rezulta 100 de zile de consolidare. In aceasta faza poti consuma si altceva inafara de proteine, poti consuma alimente proteice in combinatie cu legume, iar treptat puteti introduce leguminoase, fructe, branza, paine.
Faza 4

Puteti manca normal insa trebuie sa respectati doua reguli- trebuie sa consumati doua linguri de supa de ovaz pe zi pentru continutul lor in fibre solubile si  o zi pe saptamana doar sa consumati  alimente proteice. Cu aceasta curade slabit cu proteine poti slabit intr-un mod natural si eficient fara a avea efecte secundare neplacute. Spor la slabit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "