vineri, 4 aprilie 2014

Reteta de slabit cu lamaie

Reteta de slabit cu lamaie presupune un program destul de drastic, dar in maxim 14 zile poate avea rezultate incredibile. Sucul de lamaie are foarte multe proprietati care sunt cunoscute de majoritatea dintre noi,fructele avand o mare cantitate de vitamina C,aceasta facand sistemul digestiv mult mai eficient pierzand mult mai repede din greutate. Cu aceasta reteta de slabire cu lamaie poti slabi intre 5 si 10 kg daca reteta de slabire cu lamaie respecti urmatoarele indicatii:
Lunea : sa incepeti la micul dejun cu o cafea sau ceai de plante, fara zahar si sucul de la o lamaie,apoi la pranz 1 felie de paine neagra, doua oua fierte tari o rosie si 300 g spanac,iar la cina o salata verde cu o lingurita de ulei de masline si lamiae.
Martea la micul dejun incepem cu sucul de lamaie cu miere,la pranz doua felii de sunca slaba,salata verde de masline si lamaie si crutoane prajite de paine neagra,cina fiind o branza degresata de vaci si o supa de legume.
Miercuri incepem ziua cu o cana de ceai si un biscuit si suc de lamaie, la amiaza o banana, o portocala si 250 de telina rasa ,seara o salata verde, o felie de paine neagra si doua oua fierte tari
Joi la micul dejun o cana de ceai si doi biscuiti si suc de lamaie, la pranz o felie de paine neagra un ou fiert tare, 200g cascaval si 200 g morcovi rasi,iar la cina o salata de fructe si un iaurt.
Vinerea incepem cu 300 g morcovi rasi si suc de lamaie, la amiaza doua linguri de branza degresata de vaci ,o rosie, doua felii de paine prajita stropita cu ulei de masline, iar la cina salata verde.
Sambata la micul dejun o felie de sunca, o cana cu ceai suc de lamaie si o felie de paine neagra.La pranz o salata verde stropita cu lamaie iar la cina 300 g morcovi rasi si doua oua fierte tari.

Duminica continuam la micul dejun cu o cana de ceai si doi biscuiti , suc de lamaie, la pranz 3 nuci, un mar si un iaurt cu fructe iar la cina salata verde si 150 de g de orez fiert in apa cu sare stropit cu ulei de masline dejun cu o cafea sau ceai de plante ,fara fiind o branza degresata de vaci si o supa de legume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "