vineri, 31 octombrie 2014

Diete slabit - Suc pentru slabit

Sucul pentru slabit se gaseste sub diferite forme din legume sau fructe si are rolul de a va ajuta sa slabiti intr-un mod natural fara diete  slabit drastice.
Suc pentru slabit de varza -este excelent pentru diete slabit, pentru ca taie pofta de mancare , are efect energizant si combate constipatia. Se obtine prin stoarcerea frunzelor si se consuma inainte de fiecare masa in cantitati mici .
Suc pentru slabit cu morcovi- acesta este indicat persoanelor cu sistem imunitar slabit pentru ca are foarte multe vitamine. Ajuta la combaterea anemiei, incetinesc procesul de imbatranire a pieli si elimina toxinele din organism.
Suc pentru slabit cu telina -are rolul de aelimina retentia de apa , contine foarte putine calorii si previne cresterea in greutate.
Suc pentru slabit cu grapefruit- este un aliat puternic in lupta cu kilogramele dar trebuie consumat cu moderatie pentru ca poate avea efecte adverse. Se consuma maxim 2 pahare pe zi intre mese .
Suc de ananas- acesta lupta impotriva celulitei oferind pieli un plus de elasticitate si de prospetime , energizeaza, ajuta digestia si ofera o stare de bine.
Suc de afine- sunt excelente in lupta cu grasimile abdominale datorita efectelor terapeutice , ajuta la digestie, scade colesterolul si intareste sistemul.
Suc pentru slabit din ridichii- acestea sunt foarte bune datorita uleiurilor eterice si contin niste substante sulfuroase care ii dau un miros pregant. Acest suc pentru slabit cu ridichii are efect diuretic si se consuma in combinatie cu alte sucuri de legume ce sunt foarte bune in arderea grasimilor.
Suc de slabit din praz- acesta este foarte bun pentru ca este bogat in polifenoli care ajuta la curatarea rinichilor dar si la eliminarea acidului uric. Acest suc de praz se consuma in combinatie cu alte sucuri de legume in principal sucuri de morcovi sau de telina.

Aceste sucuri pentru slabit sunt foarte sanatoase si eficiente si o sa va ajute sa slabiti intr-un mod cat mai natural si sanatos fara a inatapina efecte adverse neplacute. Spor la slabit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "