joi, 9 mai 2013

Dieta cu lamaie


       Doriti sa va curatati organismul de toxinele acumulate? Doriti sa slabiti sanatos si sa fiti plini de energie? Atunci dieta cu lamaie este exact regimul alimentar de care aveti nevoie! De fapt veti ramane placut impresionati cand veti realiza ca nici nu trebuie sa renuntati la alimentele sau mancarurile preferate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va procurati multe lamai, sa va inarmati cu rabdare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

       Dieta cu lamai nu este deloc costisitoare, se urmeaza extrem de usor, iar proprietatile curative ale lamaii va vor ajuta la mentinerea sanatatii. Pe langa faptul ca toxinele vor fi inlaturate, cateva dintre functiile organismului dumneavoastra isi vor imbunatati activitatea (cum ar fi: digestia, secretia bilei, arderea grasimilor, functionarea ficatului, purificarea sangelui).

       Citind un articol despre dieta cu lamaie, am ajuns la concluzia ca urmand aceasta dieta nu trebuie sa va schimbati regimul alimentar, pentru a obtine rezultate cat mai bune trebuie totusi sa incercati sa: mancati mai sanatos evitand grasimile si dulciurile, consumati mai multe fructe si legume, dar si sa beti multe lichide (in special apa si ceaiuri neindulcite). Va ajuta foarte mult sa mancati la ore fixe, sa fiti relaxati atunci cand mancati, sa mestecati corespunzator si sa evitati gustarile dintre mese.

       Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa consumati zeama de la o lamaie in prima zi a dietei, sa cresteti progresiv cantitatea pana cand ajungeti in ziua a saptea la zeama de la 7 lamai. Apoi, dupa 2 zile de pauza, veti continua sa consumati in ordine descrescatoare zeama de la sapte lamai, pana veti ajunge din nou la zeama de la o singura lamaie.

       Nu trebuie sa consumati zeama de la lamai concentrata ci diluata in apa sau in ceaiuri neindulcite, in caz contrar riscati sa vi se deterioreze smaltul dintilor sau sa faceti gastrita. Daca respectati pasii acestei diete veti reusi sa slabiti in 16 zile pana la 10 kilograme, fara sa va ingrijorati ca in aceasta perioada veti fi lipsiti de energie sau ca va puneti sanatatea in pericol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "