marți, 6 mai 2014

Scapa de 10 kilograme in 2 saptamani cu dieta de slabit Dukan

Dieta de slabit Dukan este un regim de slabit ce promite pierderea kilogramelor in plus intr–un timp relativ scurt. Aceasta dieta de slabit este conceputa de nutritionistul cu acelasi nume si este o diet asemanatoare cu cea hiperproteica. Cu ajutorul acestei diete de slabit vei pierde din greutatea fara sa iti fie afectata in vreun fel musculatura, si va poate ajuta sa pierdeti aproximativ 10 kilograme in doua saptamani.
Dieta de slabit Dukan este impartita in patru faze:
Dieta de slabit Dukan faza de atac- aceasta faza trebuie sa fei urmata timp de 9 zile si trebuie sa consumati doar proteine. Printre aceste alimente care contin foarte multe proteine sunt: mazarea, lintea, ouale, carnea. In aceasta faza sun strict interzise legumele si dulciurile. Prepararea acestor alimente se va face doar prin fierbere,gratar sau la aburi.In aceasta faza de atac este obligatoriu sa beti intre 1,5-2 litri de apa pe zi.
Dieta de slabit Dukan faza de croaziera- in aceasta etapa se vor alterna zile de regim in care se vor manca doar proteine cu zile care pe langa proteine se includ legume. Trebuie sa evitati pe cat posibil morcovul, porumbul, orezul si cartofii. Nutritionisti recomanda ca legumele sa fie introduse pe parcurs in dieta de slabit Dukan cate una la fiecare masa. La micul dejun nu trebuie sa lipseasca laptele cu fulgi de ovaz.
Dieta de slabit Dukan faza de consolidare- aceasta faza dureaza 10 zile. Specialistii in nutritie recomanda ca in acesta etapa, organismul are tendinta sa puna inapoi kilogramele pierdute. Intre primele trei-cinci zile se vor introduce cerealele si fructele dar si cate trei felii de paine pe zi. Se recomanda ca in aceasta faza sa introduceti si orezul, porumbul , mazarea si cartofi. Grasimile si untul se vor folosi cu masura in prepararea alimentelor. Insa joia trebuie sa devina o zi cu un regim strict proteic si se va renunat la lipide si glucide.

Dieta de slabit Dukan faza de mentinere si stabilizare a greutatii: aceasta etapa presupune doar o singura regula ce trebuie respectata insa toata viata iar joia se va tine regim proteic. In aceasta ultima etapa putem manca fainoase si si dulciuri insa nu mai mult de o portie pe saptamana, iar prajelile trebuie mancate cu masura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "