Cura de slabit in cinci zile este o cura scurta ce te scapa de senzatia de balonare, de retentiile de apa dar si de cateva kilograme in plus. Aceasta cura de slabire nu trebuie tinuta mai mult de cinci zile.
In aceasta cura de slabire de cinci zile este interzis sa consumi condimente insa poti consuma doar inlocuitor de sare sau ulei de masline . Cura de slabire se bazeaza pe legume si fructe proaspete dar si lapte si iaurt degresat.
Meniu cura de slabire de cinci zile
Meniu cura de slabire de cinci zile
Luni
Mic dejun : cafea sau ceai, 2 felii paine prajita cu o lingurita de miere
Pranz : o chifla, 80 g ton, 120 g morcovi rasi cu lamaie si o lingurita de ulei
Cina : o chifla, 100 g fasole verde fiarta cu o lingurita de ulei si suc de lamaie, 80 g urda
Marti
Marti
Mic dejun : o cafea sau ceai, iaurt degresat, trei linguriate fulgi de porumb
Pranz : o chifla integrala, 60 g branza, salata de conopida cu o lingurita de ulei
Cina : jumatate de chifla, 150 g varza de Bruxelles cu o lingura de ulei
Miercuri
Miercuri
Mic dejun : cafea sau ceai, o ceasca pa degresat, trei lingurite de fulgi de porumb
Pranz : 2 felii paine prajita, ou fiert, salata verde, jumatate de rosie, 2 felii branza, o lingurita de ulei, un grepfruit
Cina : jumatate chifla integrala, conopida cruda cu o lingurita de ulei, patrunjel taiat marunt si lamaie, 150 g carne fiarta de pui cu o lingurita de ulei
Joi
Joi
Mic dejun : o briosa integrala fara umplutura, o ceasca de ceai
Pranz : 120 g pui, jumatate de chifla integrala, salata de rosii si mere cu suc de lamaie cu o linguriat de ulei
Cina : o conserva ton, salata de cruditati, ceapa taiata fin si piper, un pahar de suc de rosii, o chifla integrala
Vineri
Vineri
Mic dejun : sase biscuiti, o ceasca de lapte degresat, un ceai sau o cafea
Pranz : salata de cruditati, crema de legume cu o lingurita de ulei, jumatate de chifla
Cina : salata de varza cu suc de lamaie si o lingurita de ulei, 150 g file de peste la gratar cu suc de lamaie , chifla integrala, un pahar cu suc de fructe.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu